För att fira lanseringen av nya Continental Supersports introducerar nu Bentley tillsammans med Breitling en läcker ny kronograf – Breitling for Bentley Super B55.

Den nya bilen från Bentley, Continental Supersports, lockar med 700 hk och ett vrid på 1017 Nm som spelar med den unika designen. Samma skräddarsydda designelement har också legat till grund för utseendet på Breitling for Bentley Super B55.

Klockan är bland annat inspirerad av avgasröret i titan som finns på Continental Supersports och en urtavla i kolfiber, ett material som återkommer i många detaljer av Continental Supersports. Breitling for Bentley Super B55 också begåvad med funktioner skräddarsydda för alla petrol heads. Förutom varvtidtagaren och elektronisk tachymeter, finns ytterligare exklusiva funktioner som kan mäta genomsnitt på varvtider och registrera allt i den specialdesignade Breitling-appen.

Kronografen har två LCD-skärmar som är utrustade med bakgrundsbelysning som kan aktiveras genom att trycka på kronan eller genom att helt enkelt luta handleden.

 

Breitling for Bentley Super B55 produceras endast i 500 exemplar.